Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο

Ακτινοδιαγνωστικό Tμήμα

To υπερηχογράφημα στην σύγχρονη η Ιατρική διάγνωση αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές. Στο ΙΑΣΙΣ διαθέτοντας υπερηχογράφο τελευταίας γενιάς της εταιρείας General Electric, είναι σε θέση με αξιοπιστία και χαμηλό κόστος να καλύψει όλες τις ανάγκες του Ιατρού σας για διάγνωση.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή : 7:00 - 15:00 και 17:00-21:00.
Σάββατα 8:00-14:00

Μικροβιολογικό Τμήμα

Ο σύγχρονος εξοπλισμός του εργαστηρίου μας και η ύπαρξη εξειδικευμένων επιστημόνων επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εξετάσεων που απαιτεί σήμερα η Ιατρική. Σκοπός μας είναι το αξιόπιστο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ώστε να αποτελέσει άριστο εργαλείο στα χέρια του κλινικού Ιατρού.

Δείτε τα πακέτα προσφορών μας

Συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΠΥ

Οι ιατρικές υπηρεσίες που παρέχουμε στο ΙΑΣΙΣ Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο, στη Νέα Μάκρη, είναι καλυπτόμενες εξ ολοκλήρου από τον ασφαλιστικό φορέα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Οι ασφαλισμένοι συμμετέχουν μόνο με το ποσοστό που τους αναλογεί για τη δαπάνη της αιτούμενης εξέτασης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του εργαστηρίου μας και η ύπαρξη εξειδικευμένων επιστημόνων επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εξετάσεων που απαιτεί σήμερα η ιατρική. Σκοπός μας είναι το αξιόπιστο αποτέλεσμα, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ώστε να αποτελέσει άριστο εργαλείο στα χέρια του κλινικού ιατρού. Στο ΙΑΣΙΣ, έχοντας έμπειρους ιατρούς, μπορούμε να επιτύχουμε ανώδυνη εξέταση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας, με σεβασμό στο ιατρικό απόρρητο.

Διεύθυνση

Αγίας Παρασκευής 2
Νέα Μάκρη
Aττική

Τηλέφωνο

2294-200543

Email

info@iasis-med.gr