Πελματογράφημα

η διάγνωση της υγείας του πέλματός μας

Τι είναι το Πελματογράφημα και η Ανάλυση Βάδισης;

Το πελματογράφημα είναι η ψηφιακή αποτύπωση των πιέσεων που ασκεί το πέλμα κατά τη στάση αλλά και κατά τη βάδιση. Αποτελεί σημαντικό διαγνωστικό εργαλείο για τις παθήσεις των κάτω άκρων και την αναγνώριση ανωμαλιών στη βάδιση. Με τα δεδομένα της εξέτασης έχουμε την δυνατότητα παρασκευής εξατομικευμένων πελμάτων σε συνεργασία με την κορυφαία στον χώρο εταιρεία κατασκευής COMEΧ. Το ανατομικό πέλμα είναι η λύση για παθήσεις όπως πλατυποδία, ισχιαλγία, σκολίωση και προσφέρει σημαντική ανακούφιση από τον πόνο που προκαλούν τα καταπονημένα γόνατα, η νευραλγία και άλλες πηγές πόνου με την απορρόφηση των κραδασμών, την εξισορρόπηση των πιέσεων και την ελάττωση της μυϊκής καταπόνησης.

 

 

Πραγματοποιείται ψηφιακή αποτύπωση των πιέσεων που ασκεί το πέλμα κατά τη στάση αλλά και κατά τη βάδιση. Αποτελεί σημαντικό διαγνωστικό εργαλείο για τις παθήσεις των κάτω άκρων. Έλεγχος και αναγνώριση ανωμαλιών στη βάδιση. Δυνατότητα κατασκευής εξατομικευμένων πελμάτων σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής COMEX για την ανακούφιση σας. Αποτελεί λύση για παθήσεις όπως η πλατυποδία, ισχιαλγία, σκολίωση και αποτελεί σημαντική ανακούφιση από τον πόνο που προκαλούν τα καταπονημένα γόνατα, η νευραλγία και άλλες πηγές πόνου με την απορρόφηση των κραδασμών, την εξισορρόπηση των πιέσεων και την ελάττωση της μυϊκής καταπόνησης.

Κατασκευή ανατομικών πελμάτων

Με τα δεδομένα της δυναμικής και στατικής ανάλυσης από το πελματογράφημα έχουμε την δυνατότητα παρασκευής εξατομικευμένων πελμάτων σε συνεργασία με την κορυφαία στον χώρο εταιρεία κατασκευής COMEΧ. Το ανατομικό πέλμα είναι η λύση για παθήσεις όπως πλατυποδία, ισχιαλγία, σκολίωση και προσφέρει σημαντική ανακούφιση από τον πόνο που προκαλούν τα καταπονημένα γόνατα, η νευραλγία και άλλες πηγές πόνου με την απορρόφηση των κραδασμών, την εξισορρόπηση των πιέσεων και την ελάττωση της μυϊκής καταπόνησης.