Δερματολογικό Τμήμα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ EVER MOVE

Η αποτρίχωση με laser είναι ευρύτατα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια για τη σταδιακή και μόνιμη μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ανώδυνα και με ασφάλεια σε άντρες και γυναίκες. Στο κέντρο μας, χρησιμοποιείται αποκλειστικά η τεχνολογία EVER MOVE, η τελευταία εξέλιξη των διοδικών laser, η οποία επιτρέπει τη σταδιακά μόνιμη καταστροφή του θύλακα της τρίχας , γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια για το δέρμα. Το SPECTRUM HR με τη φωτεινή  ακτινοβολία που εκπέμπει και λόγω της ήπιας απορρόφησης από τη μελανίνη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε σκούρα και έντονη τριχοφυΐα,  σε γυναίκες και άντρες, ενώ σε άτομα με πιο ανοιχτόχρωμη τριχοφυΐα, η αποτελεσματικότητα εξασφαλίζεται με την τεχνολογία  EVER MOVE. Τα αποτελέσματα  είναι εγγυημένα, ακόμη και σε μαυρισμένο δέρμα. Σε κάθε συνεδρία αντιμετωπίζεται το 10-30% της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας , εφόσον καταστρέφονται οι τρίχες σε όποια φάση της ανάπτυξής τους κι αν βρίσκονται( σε αντίθεση με το κλασικό LASER ,που καταστρέφει τις τρίχες μόνο στο αρχικό τους στάδιο).

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Πρόκειται για θεραπεία κατάλληλη για όσους αναζητούν μια ήπια , αλλά παράλληλα αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων στο περίγραμμα του σώματος. Η θεραπεία Cristal tm είναι ανώδυνη, επιτρέπει άμεση επιστροφή στις καθημερινές  ασχολίες και μπορεί να εφαρμοστεί σε βραχίονες, κοιλιά , μηρούς , γλουτούς , γόνατα κτλ. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα , είναι απολύτως ελεγχόμενη από γιατρό και εξειδικευμένη ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα ,ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από κάποιες μέρες. Το σπουδαιότερο, όμως είναι ότι το υποδόριο λίπος εξακολουθεί να ελαττώνεται σταδιακά και μετά το τέλος της θεραπείας . Μία έως δύο συνεδρίες μπορούν να εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.  

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – SMAXEL FRACTIONAL CO2 LASER

Η κλασματική φωτοανάπλαση (fractional resurfacing) είναι μια νέα σχετικά θεραπεία, η οποία εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα, εφόσον μέσω της διάχυσης θερμότητας διεγείρεται η φυσική παραγωγή νέου κολλαγόνου, με συνέπεια το φωτογηρασμένο δέρμα να αναπλάθεται και να δείχνει φρέσκο, λαμπερό και υγιές. Η θεραπεία με SMALEX μέσω της ακτίνας LASER  «εξαχνώνει» κάποιο ποσοστό της επιφάνειας του δέρματος, αφήνοντας ενδιάμεσα το φυσιολογικό δέρμα ανέπαφο. Μειώνονται έτσι οι κίνδυνοι επιπλοκής , όσο και η διάρκεια του χρόνου επούλωσης σε σχέση με παλαιότερες μεθόδους. Ανάλογα με το πρόγραμμα λειτουργίας του μηχανήματος , μπορούν να αντιμετωπιστούν ποικίλα προβλήματα , όπως πανάδες και δυσχρωμίες , αλλά και ρυτίδες , λεπτές γραμμές , ουλές ακμής κτλ. Τα αρχικά  αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη από την πρώτη συνεδρία και  το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται  μετά από ένα περίπου μήνα, ενώ για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος απαιτούνται 2-3 συνεδρίες. Πρόκειται για τον πλέον σύγχρονο τρόπο για να:
  • Αντιμετωπιστούν λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Βελτιωθεί η υφή του δέρματος , ώστε να αποκτήσει λάμψη και σφρίγος
  • Εξαλειφθούν οι ουλές ακμής και οι ραγάδες

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Πρόκειται για μια ασφαλή, μη επεμβατική εφαρμογή ανάπλασης του δέρματος , η οποία διεγείρει το δέρμα, χρησιμοποιώντας κεφαλές με μεγάλης πυκνότητας διαμάντι κοπής LASER . Τα νεκρά δερματικά κύτταρα σταδιακά αντικαθίστανται από νέα , υγιή κύτταρα και η επιδερμίδα αναγεννάται , λεία και λαμπερή. Οι κεφαλές από αληθινό διαμάντι αφαιρούν ήπια , κατά στρώματα , την κερατίνη στοιβάδα της επιδερμίδας , ενώ ταυτόχρονα διεγείρεται και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης , μέσω της ελεγχόμενης αναρρόφησης του δέρματος. Από την πρώτη ήδη συνεδρία το δέρμα φαίνεται φωτεινό , φρέσκο και ανανεωμένο. Ενδείκνυται ως θεραπεία και για το πρόσωπο και για το σώμα , δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και είναι κατάλληλο τόσο για περιοχές του σώματος όπου το δέρμα  είναι λεπτό και ευαίσθητο , όσο και σε περιοχές με σκληρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται τόσο από την περιοχή , όσο και από την ποιότητα του δέρματος και μπορεί να κυμαίνεται από 10’ έως 15’. Για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος χρησιμοποιείται το μοναδικό σύστημα δερμοαπόξεσης με διαμάντι Pristine.  

ΧHMIKΟ PEELING

Βοηθά στην ανανέωση του δέρματος , στην εξάλειψη ρυτίδων , δυσχρωμιών , ουλών ακμής .Διάλυμα οξέος , ανάλογο της ένδειξης , αφαιρεί τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος , προκειμένου να αναδυθεί το <<νέο >> δέρμα υγιές , σφριγηλό και λαμπερό. Η θεραπεία είναι σύντομη, ανώδυνη, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά περίπου μια εβδομάδα μετά τη συνεδρία.  

ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ-BOTOX

Με τη θεραπεία αυτή μειώνονται , ακόμη και εξαλείφονται οι ρυτίδες ενώ το δέρμα αποκτά όψη λεία και λαμπερή. Εφαρμόζεται στο μέτωπο , στο μεσόφρυο , στο <<πόδι της χήνας>> , αλλά και στις κάθετες ρυτίδες γύρω από το στόμα. Η θεραπεία είναι ενέσιμη , αλλά ανώδυνη , καθώς για την έγχυση χρησιμοποιείται πολύ λεπτή βελόνα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά 3-4 μέρες μετά τη θεραπεία.  

ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ-FILLERS

Το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος , το οποίο συμμετέχει στη διατήρηση της δομής του, καθώς και στην ενυδάτωσή του. Τα δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση των ρυτίδων και για την αποκατάσταση της απώλειας όγκου των ιστών , οφειλόμενη στη γήρανση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη συνεδρία και η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει και τους 18 μήνες.  

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Συμβάλλει στην αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου. Προσφέρει άμεση και ορατή λείανση των ήδη σχηματισμένων ρυτίδων, βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Η χρήση των υλικών είναι εξατομικευμένη, αναλόγως του προβλήματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί .Η θεραπεία είναι ενέσιμη αλλά σχεδόν ανώδυνη. Προτείνεται πρωτόκολλο 4 θεραπειών, ανά 7-10 ημέρες , ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Μετά τη δεύτερη μόλις εφαρμογή η διαφορά είναι ορατή.